Αιδοίον το δηκτικόν (μα τι θέλουν οι γυναίκες;)

Σελίδες: 336
Αποσπάσματα: 1000
Συγγραφείς/Πηγές: 400
Φωτογραφίες: 30
Τιμή λιανικής: 14 ευρώ
(12,60 με 10% έκπτωση)
Εκδόσεις: Captainbook
ISBN: 978-960-99339-7-1

1000 αποσπάσματα, 400 Έλληνες και ξένοι συγγραφείς/πηγές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων, από θρησκείες (Αγία Γραφή, Κοράνι, βουδιστικές γραφές, ινδουισμός, τζαϊνισμός), μυθολογία και αρχαία ελληνική γραμματεία (σε πρωτότυπο πολυτονικό και μετάφραση), μέχρι ψυχολογία (συμπεριλαμβανομένων κειμένων από ειδικούς σε θέματα προσέγγισης και κατάκτησης των γυναικών), ψυχανάλυση, φιλοσοφία, εσωτερισμό, μυθιστοριογραφία, ποίηση, θέατρο, λογοτεχνική κριτική, φεμινισμό και βιολογία.

Το βιβλίο περιέχει ευρετήριο των συγγραφέων με παραπομπή στα αποσπάσματα, καθώς και δίγλωσση λίστα ονομάτων με μικρά βιογραφικά σημειώματα για τους αναγνώστες που θέλουν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Διαδίκτυο.

Θέλετε να μάθετε τι θέλουν οι γυναίκες; Θα βρείτε επιλεγμένα αποσπάσματα από τους κορυφαίους στην ψυχολογία της προσέγγισης των γυναικών. Δεν χρειάζεται να διαβάσετε ολόκληρα τα βιβλία τους, βρήκαμε τα σημαντικότερα σημεία και τα παραθέτουμε στο βιβλίο.

Θέλετε να μάθετε γιατί οι άντρες χρειάζονται συνήθως περισσότερο χρόνο να επανέλθουν μετά από μια ερωτική απογοήτευση; Θα δείτε ότι όσα σας έχουν πει για το περίφημο «ασθενές φύλο» είναι αέρα κουβέντα και ποιο πραγματικά είναι το ασθενές φύλο βάσει των τελευταίων ερευνών στην ψυχολογία!

Θέλετε να μπορείτε να προσεγγίζετε τις γυναίκες με άνεση και αυτοπεποίθηση και να μην είστε ευάλωτοι σε πιθανή απόρριψή τους; Θα δείτε ότι όλα ξεκινούν από την εσωτερική σας στάση και πώς μόνο όταν λειτουργείτε με τέτοιον τρόπο όπου νιώθετε τόσο καλά και δεν δείχνετε ότι  τις έχετε  ανάγκη, μπορείτε να τις κάνετε να κολλήσουν πάνω σας.

Η λύση δεν είναι τεχνικές για να προσεγγίσετε τις γυναίκες, αλλά εσωτερικές διαδικασίες μεταμόρφωσης για να εξελιχτείτε εσείς οι ίδιοι. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα είναι σας να προσπαθείτε να πιάσετε το μήλο ενώ έχετε ακρωτηριασμένο χέρι, λίγο δύσκολο, σωστά;

Δημοσιεύτηκε στο Ασθενές φύλο Με ετικέτα: , , ,