Δωρεάν σεμινάριο για την έλξη των γυναικών από τους Red Door (21/3/2015)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΕΚΕΛΕΩΝ 9, Γκάζι (30 μέτρα από την έξοδο «Προς Κωσταντινουπόλεως του Μετρό)
ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ 17:15 – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:00
Το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθεί το 3ο δωρεάν σεμινάριο της ομάδας μας.

Τους τελευταίους μήνες η κοινότητα μας έχει μεγαλώσει αισθητά, εξελίσσεται και δυναμώνει, με το μόνο που μένει ίδιο να είναι η όρεξη και το πάθος μας να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για εσάς, τόσο για τον καθένα χωριστά όσο και συνολικά. Στο ερχόμενο σεμινάριο ομιλητές θα είναι οι Iwannis Pantelis, Steve Papanastasiou, John Stathakis, Bill Labropoulos και η Andri Antoniou, Personal Improvement Facilitator, MSc (και πολλά ακόμα γράμματα που μας προιδεάζουν για μία πολλή δυνατή ομιλία!).

Θα γίνει αναφορά σε ζητήματα που καταλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα της προσωπικής εξέλιξης, ΠΑΝΤΟΤΕ όμως με κοινό παρονομαστή την ανάλυση στοιχείων που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό στο άλλο φύλο, με επίλυση ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ θεμάτων τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις προκειμένου να φτιάξεις την ερωτική ζωή που θέλεις!

Η ακριβής θεματολογία του σεμιναρίου μας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Λόγω του γεγονότος ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο άφιξης στον χώρο.
Για να δηλώστε συμμετοχή κάντε comment απο κάτω είτε στείλτε μας μήνυμα.

Χαιρόμαστε πολύ γιατί στο πλαίσιο αυτών των σεμιναρίων έχουν δημιουργηθεί πολλές καινούργιες παρέες, με τις ίδιες ιδέες και πάνω από όλα το ίδιο πάθος και φιλοδοξία. Η εμπειρία μας μας έχει αποδείξει πως ερχόμενοι στο σεμινάριο μας θα έχετε την ευκαιρία, εκτός των άλλων, να γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους που μοιράζονται τα όνειρα σας για το «κάτι παραπάνω» από την καθημερινότητά τους και να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς μαζί τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ RED DOOR – 21/3/2015
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΕΚΕΛΕΩΝ 9, Γκάζι (30 μέτρα από την έξοδο «Προς Κωσταντινουπόλεως του Μετρό)
ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ 17:15 – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:00

Πηγή

Δημοσιεύτηκε στο Εκδηλώσεις Με ετικέτα: , ,