Η γυναίκα το θέλει το ψέμα της

Ναι, προφανώς και όταν σε ρωτάω “Που σου φάνηκε η μαμά μου;”, η απάντηση “είναι μια κλώσα με τσιριχτή φωνή, ελιές στη μούρη και μυρίζει παράξενα” δεν είναι αποδεκτή. Οπότε, αν αυτή είναι η γνώμη σου, θα αναγκαστείς να την παραποιήσεις/ εξωραΐσεις/ βελτιώσεις/ αλλάξεις ριζικά, αν και εφόσον φιλοδοξείς να μη φύγω τρέχοντας. Όπως επίσης αν αυνανίζεσαι για την κολλητή μου, καλό θα ήταν να κρατήσεις αυτή την πληροφορία για τον εαυτό σου όταν σε ρωτάω πόσο όμορφη την βρίσκεις. Ένα “χαριτωμένη”, αρκεί.
[…]
Για να φτάσει στο σημείο να πει μου ψέματα, πάει να πει πως μόνος του, σε μια εντελώς εσωτερική διαδικασία, έχει ήδη κρίνει τον εαυτό του, τον έχει βρει κατώτερο των περιστάσεων και έχει επιλέξει να τον προστατέψει με ένα ψέμα (που όπως όλα δείχνουν δεν ήταν καν αρκετά καλό, διότι πιάστηκε). Αυτά περί “είπα ψέματα για να μη σε στεναχωρήσω” ακούγονται τόσο αστεία.
[…]
Πράγματι, υπάρχουν κάποιες που το θέλουν το ψέμα τους, γυναίκες που δηλώνουν στις φιλενάδες τους στον καφέ “ας κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην το μάθω”. Μιλάμε για ένα μάτσο ανώριμα κοριτσάκια κάθε ηλικίας που προτιμούν να περάσουν μια ζωή στο σκοτάδι παρά να έρθουν αντιμέτωπες με μια αλήθεια που δεν τις βολεύει, π.χ. ότι ο γκόμενός τους προτιμάει να πηδάει τη γραμματέα του παρά τις ίδιες, ότι ο γκόμενός τους τις βαρέθηκε ή ότι απλά ο γκόμενός τους είναι πολυγαμικό ον, πώς να το κάνουμε, θέλει να κάνει σεξ και με άλλες.
Πηγή

Δημοσιεύτηκε στο Σχέσεις