Ουρητήρια σε σχήμα γυναικείου στόματος

Σα δε ντρέπονται λιγάκι, οι σεξιστές, να τολμούν να υπονοούν ότι ένα ανδρικό πέος μπορεί να πλησιάζει ένα γυναικείο στόμα για μια τόσο ποταπή —ανείπωτα ποταπή— διαδικασία. Οπαδοί των golden showers μετανοείτε (όχι, όχι, δεν είναι τα ντους που κάνουν με golden boys)!

Βέβαια, το γεγονός ότι οι τουαλέτες σχεδιάστηκαν από γυναίκα, δεν σήμαινε τίποτε για τις φεμινίστριες (εδώ οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι παρόμοιες καλλιτεχνικές ανησυχίες είχε το 2006 και ο Rudolf Scheffel). Λες να είναι επειδή το χιούμορ και οι γυναίκες, πόσο μάλλον το χιούμορ και ο φεμινισμός, να είναι έννοιες αλληλοαποκλειόμενες;

Οι ανδρικές τουαλέτες του αυστραλέζικου μπαρ brasserie Ananas έκαναν τον γύρο του κόσμου όταν οι πελάτισσες του εστιατορίου παραπονέθηκαν για το θέμα τους. Επρόκειτο για τα ουρητήρια σε σχήμα γυναικείου στόματος δημιουργία της Ολλανδέζας καλλιτέχνη (ναι γυναίκα τις σχεδίασε!) Meike van Schijnde. Το εστιατόριο αναγκάστηκε να τις αποσύρει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από όσες πελάτισσες του προσβλήθηκαν από το σχέδιο της καλλιτέχνιδας που πολύ συχνά χρησιμοποιεί γυναικεία χείλια στην δουλειά της.
Πηγή: in.gr

Δημοσιεύτηκε στο Διάφορα Με ετικέτα: , , , , ,