10 πράγματα που δεν ξέρατε για το αιδοίο

Αυτοκαθαρίζεται!
Τα γεννητικά όργανα της γυναίκας είναι σχεδιασμένα ώστε να αυτοκαθαρίζονται. Μάλιστα υπάρχει η άποψη ότι το ντους στην περίοδο είναι εντελώς περιττό και μπορεί μερικές φορές να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, αφού ακόμα και τότε το αιδοίο καθαρίζεται μόνο του και συνεχίζει να το κάνει σε όλο το μηνιαίο κύκλο της γυναίκας. Επίσης, αυτοκαθαρίζεται μετά το σεξ! Ετσι προστατεύεται την ανάπτυξη μυκήτων και από βακτηριακές λοιμώξεις. Ωστόσο, εάν τα βακτήρια ή οι μύκητες που μπαίνουν στο σώμα είναι περισσότερα από όσα μπορεί να καταπολεμήσει από μόνο του, μπορεί να αναπτυχθούν. Αυτό αντιμετωπίζεται με κρέμες ή αντιβιοτικά που χορηγεί ο γιατρός.

Τώρα που βρήκες το G-Spot… ψάξε για το A-Spot

Αν βρεις το G-Spotμιας γυναίκας, υποτίθεται ότι έχεις βρει το “κουμπί” της, όμως υπάρχει και ένα άλλο σημείο, που ονομάζεται A-Spot και το οποίο μπορεί να την “απογειώσει”! Το A-Spotβρίσκεται βαθύτερα από το G-Spot, μέσα στο κανάλι (ακριβώς μπροστά από τον τράχηλο της μήτρας) και μπορεί να διεγερθεί με τα δάχτυλά. Απλώς να θυμάσαι ότι από τη στιγμή που «ψάχνεις» πολύ βαθιά μέσα σε μια γυναίκα, θα πρέπει να έχεις βάλει πολύ λιπαντικό και να την έχεις ερεθίσει αρκετά, ώστε να μην την πονέσεις.

Το άρωμά του…

Ενα υγιές αιδοίο έχει μια μυρωδιά, αλλά συνήθως δεν είναι πολύ έντονη. Ενας μύκητας ή μια βακτηριακή λοίμωξη μπορεί να το κάνει να μυρίζει πιο έντονα, αλλά η μυρωδιά δεν σημαίνει πάντα μόλυνση. Πολλά από τα πράγματα που τρώει μια γυναίκα επηρεάζουν την οσμή και τη γεύση των γεννητικών οργανων της. Για παράδειγμα, τρώγοντας πολύ ανανά και γλυκά φρούτα θα του δώσουν γλυκιά γεύση και οσμή (που μπορεί να είναι υπέροχη για το στοματικό σεξ), όμως τα λαχανικά, όπως το λάχανο ή τα σπαράγγια μπορεί να του δώσουν ένα πιο απωθητικό άρωμα.

Μπορεί πραγματικά να πέσει!

Κολπική πρόπτωση είναι όταν η μήτρα, οι ωοθήκες, οι σάλπιγγες ή ο κόλπος (ή και συνδυασμός όλων αυτών) κινείται προς τα κάτω από την φυσική θέση που έχει στο σώμα. Αυτή η κατάσταση είναι παρατηρείται ύστερα από χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί και στο άσχετο. Σε σοβαρές περιπτώσεις, αυτή η κατάσταση θα κάνει τους εσωτερικούς ιστούς να προεξέχουν μέσα από το άνοιγμα του αιδοίου.

Εκσπερματώνει!

Οι γυναίκες, όπως και οι άνδρες, μπορούν να “εκσπερματώσουν” ποικίλες ποσότητες υγρών κατά τη διάρκεια του οργασμού. Μερικές γυναίκες βγάζουν τόσο μεγάλες ποσότητες υγρού που θυμίζουν συντριβανάκι! Η επιστήμη έχει διαπιστώσει ότι τα συστατικά της γυναικείας εκσπερμάτωσης είναι ξεχωριστά από τα συστατικά των ούρων και ότι το υγρό αν και περνάει από τους παραουρηθρικούς αγωγούς, δεν προέρχεται από την ουροδόχο κύστη.

Μπορεί να διπλασιαστεί!

Το αιδοίο διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Σε μερικές γυναίκες είναι πολύ μικρό το κανάλι, ενώ σε άλλες πολύ μεγάλο. Το μέσο μέγεθος σε μια μη ερεθισμένη γυναίκα είναι 7,6 με 10,1 εκατοστά, αλλά κατά τη διάρκεια της διέγερσης, ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί και μπορεί ακόμη και να διπλασιαστεί!

Το σεξ το κρατάει νέο!

Οπως και οι υπόλοιποι μυες, το αιδοίο θα πρέπει να ασκείται… Κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων αποχής, οι ευαίσθητοι ιστοί στο εσωτερικό μπορεί να αδυνατίσουν και να αρχίσουν να πέφτουν. Το τακτικό σεξ, όμως, βοηθάει να κρατηθούν τα γεννητικά όργανα της γυναίκας σε φόρμα.

Τι σχέση έχει με το συκώτι του καρχαρία…

Εξετάσεις συστατικών που βρέθηκαν στις κολπικές εκκρίσεις, έδειξαν ότι περιέχουν ένα συστατικό που βρίσκεται στο συκώτι του καρχαρία! Αυτό ονομάζεται σκουαλένιο και μπορεί επίσης να βρεθεί σε φυτικά έλαια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά, επειδή είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα που δεν αφήνει την επιδερμίδα να γίνει λιπαρή! Το σκουαλένιο κάνει καλό στην υγεία των γεννητικών οργάνων, επειδή κρατά τον ιστό υγρό και ευλύγιστο.

Σέρνει καράβι…

Ολες οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τους μυες του κόλπου τους, που ονομάζονται επίσης πελβικοί μυες, κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι οι ίδιοι μύες που σταματούν την ροή των ούρων και μπορούν να δυναμώσουν με συγκεκριμένες ασκήσεις όπως η γνωστή γυμναστική Kegel. Οι παλιοί έλεγαν ότι “σέρνει καράβι”, όμως μάλλον δεν γνώριζαν ότι το αιδοίο όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά είναι πολύ δυνατό: Η κάτοχος του παγκοσμιου ρεκόρ για το ισχυρότερο αιδοίο είναι μια Ρωσίδα που σήκωσε 14 κιλά μόνο με τους μυες του κόλπου της!

Ο οργασμός του είναι φάρμακο…

Την επόμενη φορά που θα σου πει ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ γιατί έχει πονοκέφαλο, πες της ότι έχεις το φάρμακο! Ο οργασμός είναι ένα εξαιρετικό παυσίπονο και μπορεί να λειτουργήσει όπως αρκετά φάρμακα. Απλώς, πρέπει να της δώσεις μεγάλη δόση, αυτό που λέμε: BigO.

Πηγή: 69magazine

Posted in Αιδοιολογίες